perjantai 5. toukokuuta 2017

Zagreb- Budapest

Eiliseltä Zagrebin vierailusta ei juurikaan kuvia jäänyt. Hotelli sijaitsi sen verran sivussa että liikuttiin lähinnä autolla. Ruokailut ja muut elintoiminnot hoidettiin paikallisella ostarilla.
Tänään saavuttiin Budapestiin. Koska ajoa tänne oli vain vajaat 4 tuntia oltiin jo hyvissä ajoin asemissa. käytiin tapojemme mukaisesti ensimmäisenä ruokakaupassa ihmettelemässä. Kun päästiin keskustaan saakka oli nuo 1,7 miljoonaa paikallistakin päättäneet tulla keskustaan pyörimään, tai ainakin siltä se se tuntui. Olisin halunnut mennä katsomaan Shoes on the Danube bankin muistomerkkiä mutta jotenkin tuossa ihmismassassa kulkemisen sijaan hotellin parkkihalli tuntui houkuttelevammalta. Ehkä huomen aamulla uusi yritys.
Jalkauduttiin hotellilta jonnekin keskustan suuntaan ihmettelemään ja päädyttiin juna-asemalle. Läheltä löytyi valtaisa kauppakeskus ja sieltä myöskin ruokaa. Kun päästiin takaisin ulos olikin alkanut sataa vettä. Ja niinpä siis takaisin hotellille. Täältä ei enään tänä iltana poistuta.









ps. Saapuessa Unkariin tuli ensimmäisenä vastaan kylttejä joissa varoiteltiin maantierosvoista, tuli jotenkin heti aivan hirveen turvallinen olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti