maanantai 22. elokuuta 2016

5 päivää lähtöön!

Tässä kun on koko kesän odotellut lähtöä niin matkakuume on ehtinyt vaihtumaan lähinnä tuskaiseen odottamiseen. Mutta enään 5 päivää niin voi lähteä stressaamaan lentokentälle. Tässä kesän aikana on osteltu pari pääsylippua tienpäälle, mutta niistä lisää tuonnempana. Lisänä näihin "epämääräisiin" reissuostoksiin kuului uusi kamera Matille ja adapterin. Meillä on ollut 3 adapteria mutta yksi niistä on ilmeisesti tehnyt katoamistempun. Kameran ostosmatkalla piti käydä vaihtamassa rahaa mutta tuo jäi koska kumpikaan ei tajunnut ottaa rahaa lähtiessä mukaan. Huoh!
Yritettiin tänään pakat matkalaukut (tässä pitäisi olla kuva lähes tyhjästä matkalaukusta mutta jostakin syystä kännykkäni ja läppäri eivät tänään halunneet yhtyä toisiinsa, taas huoh!) ja lopputuloksena on se ettei omassa matkalaukussa juurikaan tavaraa ole.
Viikonloppuna kävin kiivasta keskustelua Finnairin kanssa lentopisteiden käytöstä heidän oneworld hankkeen tiimoilta. Tarkoitus oli maksaa takaisin tullessa yksi ylimääräinen matkalaukku pisteillä mutta koska American airlines ajaa osan kotimatkasta niin eihän tuo onnistunut. Paree siis jättää dollareita vielä lentokentälle että saadaa tavarat himaan.
Lisä bonuksena oli kaapattu luottokortti. Hämmentävä tunne on kun luottokortti lyö jumiin hotellia maksaessa vaikka se on varttia aikaisemmin toiminut.  Joku mafioso oli yrittänyt maksella sillä ostoksiaan tuolla maailman toisella puolella. Hauskinta oli ettei Nordean pankkivirkailija ollut vaivautunut tästä minulla ilmoittamaan. Mutta onni onnetomuudessa, nyt on ihan neitsyt luottokortti lompakossa. Taas kelpaa vinguttaa!
Mutta lienee tuo aurinko jossain kohdin paistavan vielä tähänkin risukasaan! Enään pari työvuoroa kummallakin lusittavana. Vuorokautta ennen lähtöä saapuu meille vielä noin 30 parasta tyyppiä juhlimaan synttärit pois alta. Kelpaa sitten krapulassa istua lentokoneessa 12h.
Laskettiin tuossa että kilometrejä tulee olemaan noin 12 000.  Osavaltioita varmaan joku 12kpl. Tarvitsee kyllä myöntää että melko hurjalta tuo alkaa tuntumaan. Oppiskohan sitä koskaan lomailemaan silleen kivasti rantatuolilla makoillen?
Nyt ei enään kykene mihinkään. Ostetaan vuorokauteen lisää tunteja ja järkeä.  Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti