maanantai 21. maaliskuuta 2016

Ikuinen valmistautuja

Takakireä neitsyt. Aina. 10 päivän päästä pääsisi lähtemään kohti Puolaa. Koska hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty... No tässä on kuva mun häiriintyneestä toiminnasta.
Suunnitelma ja näemmä laitaan jäi jo synttäreille kutsuttavien listakin..



No ei se ihan niin paha ole kuin miltä se näyttää :D loma ei voi olla yhtä suorittamista mutta halutaan molemmat maksimoida matkan hyöty. Joten niin paljon tehdään kun vain suinkin keretään. Päässäni on jo lista mitä tarvitsee muistaa hoitaa/pakata/tehdä/poistaa/järjestää ennen kun voin hyvillä mieli istua laivassa. Se hyvä puoli on omalla autolla reissaamisessa ettei mukaan otettavien tavaroiden/vaateiden määrä ole niin hirveen tiukka. Toisaalta vihaan sitä kun huomaa että on koko reissun kantanut jotakin tavaraa mukana mitä ei oikeasti olisi tarvinnut. Toisaalta Matti on meillä se jolla on enemmän tavaraa reissussa mukana :D Tää jaksaa muo naurattaa aina yhtä paljon, Jenkkeihin lähtiessä se pakkasi mukaan 16 t-paitaa. Miehet! Mutta siitä reissusta oppi sen verran että joka hotellista melkein löytyy pesu-ja kuivauskoneet joten pyykkiä voi pestä vaikka useamman kerran.Lentokoneessa kun on matkalaukun paino on määritelty niin näin pihin ihmisen on tarkkaa mietittävä mitä sitä pakkaa ettei joudu maksamaan ylipainosta. "Vähän" on joskus saattanut tehdä tiukkaa laukkujen painojen kanssa.

Jostakin syystä tekniikka on vastaan muo näissä blogi hommissa. Odotan Mattia kotiin jotta saan paikalle teknistä osaamista. Mutta olen sangen ylpeä että onnistui siirtämään yläpuolelle olevan kuvan edes tähän tietokoneelle. Huoh! yritin pall(i/o)ntallaajien kanssa selvittää edellisen blogin ongelmia, toistaiseksi ei tuloksia. Joku päivä vielä yllätän itseni ja opettelen wifin avulla siirtämään tosta mun huijausjärkkärikamerrasta kuvat tähän koneelle.

Amerikan kaipuu alkaa kyllä olemaan kova mutta onneksi löysin tuossa vielä viime vuoden tuliaisia ruokakaapista. Oli muuten niin hyvää kun muistinkin!
Sinnekin on jo reittisuunnitelmia tehty useampi. Samoin lista mitä PITÄÄ nähdä tuntuu kovasti muuttuvan. Mutta tää eka on kyllä niin järjetön että ei voi kun itselleen nauraa. Viime reissusta oppi sen että google mapsin antamiin aikoihin voi kyllä aika huolettomasti luottaa, siis siihen paljonko aikaa kuluu matkatessa paikasta A pisteeseen B. Tulevassa Viro-Latvia-Liettua-Puola reissussa ei huoleta muu kuin meno päivä, voi mennä tuo nukkumaan meno melko myöhään kun ensimmäinen yö on tarkoitus viettää Riikassa.

Ja tämä ei siis todellakaan ole lopullinen reittikartta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti