perjantai 22. toukokuuta 2015

Välikevennys

Aina ei mee nallekarkit tasan
Aina ei mee nallekarkit tasan

Joskus maailma on kummallinen, mulle se kyllä tuntuu olevan aina. Viime kerralla kirjoittelin asioita ylös jotka ei itselleen auenneet. Mutta nyt siis myöskin paljastus: Kesällä palataa ihmettelemään näitä Amerikan kummalisuuksia taas roadtripin merkeissä. Varmaan vois jo aloittaa reittienpiirrot ja laittaa rahapussin nyörit kiinni! Suunnitelmiin kuuluu ainakin Niagaran putoukset, Mount Rushmore, ruostevyöhykekin kyllä kiinnostais. Ja Death valley, Elviksen koti, Amissit, ja, ja, ja..  Paljon nähtävää liian vähän aikaa!

Mutta näitä ihmeteltiin viimeksi :
-Kloori. Kiva aine, putsaa kaiken. Jopa eläintarhan virtahepojen vesi haisee sille. Minäkin haisen sille. Ja välillä jopa juomat maistuu sille.
-Ruskea. Ja sen kaikki sävyt. Varmaan 99% prosenttia Amerikan taloista on maalattu ruskeaksi.
-Hylkääminen. Matkan varrella on nähty järkyttävä määrä kaikkea hylättyä, puutarhajyrsimestä hotelliin. Yleisimmät kohteet ovat talot ja autot.
-Ystävällisyys. Järkyttävän hieno juttu! Mutta kyllä suomalainen mielensäpahoittaja aina tästä hämmentyy.1. Verotus. Kuvittelet ostavasi 2 dollarin tuotteen. Kassalla summa on 2,12$.      Poikkeuksen tekee bensa jossa ne on jo hintalapussa.
-Moottoripyörällä saa ajaa ilman kypärää. Jos ajat autoa ilman turvavöitä saat sakot.
-Työvaatteet myynnissä marketeissa(vs. Prisma/cm). Oudointa on myös nähdä ihmisten moottoripyöräilevän hoitsu kuteissa, mäkkärin myyjän taluttamassa koiraa.
-Hotelleissa ei ole pussilakanoita. Peitto laitetaan lakanan päälle. Järkyttävän epäkäytännöllistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti