maanantai 24. huhtikuuta 2017

Le Havre

Tänään lähdettiin kohti Ranskaa. Reitti kulki Belgian läpi, se olikin aikamoinen reitti. Tunti seistiin ruuhkassa ja yritys käydä tsekkaamassa joku kaupunki osoittautui puolen tunnin pyörimiseksi. Tähän kyllästyneenä lähdettiin Ranskaan.
Ensimmäisenä käytiin tsekkaamassa V3 latauspaikka. Eli maan alla oleva tunneli jonne mahtuu juna josta sitten Saksalaiset ovat pommeja nakelleet kohti Englantia. Hiljaista oli paikalla, oltiin aivan kahdestaan. Maan päällä oli 2 tyyppiä rahastamassa meidät, 5,50e kpl.

Tästä lähdettiin ajamaan kohti rannikkoa. Kuvittelin jotenkin että noiden bunkkerien etsiminen olisi jotenkin vaikeaa. No tässä ohje muille etsijöille: etsi pelto ja katso. Niitä on ihan kaikkialla! 


Tämän jälkeen käytiin museoidulla bunkkeri Todilla. Hinta oli 8.50e/per jalkapari. Mutta todellakin hintansa väärti. Mieletöntä tavaraa sodan ajalta! Kuvien arveluttavuuden kannalta en niitä julkaise nyt tässä.




Tämän jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Le Havrea, mutta jo noin puolen kilometrin kuluttua matka tyssäsis pellon laidalla seisovien bunkkerien raunioiden vuoksi. Päätettiin jalkautua metsään ihmettelemään niitä. Koska paikalla ei ole opasteita jäi hieman epäselväksi mikä bunkkerit oli tuhonnut.


Huomenna sitten katselemaan Normandien maihinnousun paikkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti