torstai 20. huhtikuuta 2017

Tukholma-Hampuri

Nyt näin yllättäen aloitetaan tämän reissun kirjoittaminen tänne. Arki on ollut sen verran kiireistä ettei ole mitään aivotoimintaansa onnistunut tänne tuottamaan. Mutta lyhyessä virsi kaunis: haluttiin nähdä mahdollisimman monta keskitysleiriä ja nähdä uusia maita. Joten reitti suunnittelu on toteutettu tältä pohjalta. Tällä kertaa ei autovuokraamoa tai lentokenttää rasitettu. Eilen illalla ajettiin meidän pikkuinen pakettiauto Turussa laivaan ja matkattiin yön aika Tukholmaan.
Tänään päästiin 6.30 ulos laivasta. Tiedossa molemmilla ole että matka välillä  Tuhkolma- Hampuri on tylsä, ja sitä se olikin (ollaan viimeksi ajettu sama pätkä 2013)! Tälle pätkälle googlen mukaan menee yhtäsoittoa ajellen vajaat 12h. Pysähdyksien vuoksi aina toki enemmän, hotellille kirjauduttiin sisään klo 19.25 Ainoata vaihtelua elämään tuotti pitkät sillat, toki niistä saa maksaa. Ensimmäinen pätkä siltaa maksoi 50e ja toinen vajaat 35e. Useammasta kohdasta olisi kyllä päässyt oikaisemaan losseilla/ laivoilla, mutta valittiin näin aikataulu vapaampi vaihtoehto.
Illalla ehdittin hetki tarpoa St. Paulin aluetta. Punkkareita, nisteja ja huoria, mutta jokin tänne aina vain vetää. Ehkä tänne vois lähteä pitkälle viikonlopulle?'
ps. Ei kuvia tänään. Ei ollut mitään kuvattavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti