maanantai 1. toukokuuta 2017

Italia-Slovenia

Eilisestä päivästä ei päivitystä tänne saatu. Lähinnä päivä kului kaupoissa. Illalla käytiin moikkaamassa veljeäni, tämän avopuolisoa ja heidän kavereitaan Gardajärvellä. Sunnuntai visiitti Gardajärvellä sakotti aikataulua roimasti, kiitos siitä mahtavalle liikenneruuhkalle. Kuvia kertyi koko päivältä huimat 3 kappaletta. Tässä niistä kaksi. Tuo krapulaisen näköinen korsto on veljeni.
Etelä- ja pohjois-Italiassa on kyllä eroja, itse tykkäsin kyllä enemmän tuosta Italian eteläpäästä.


Tänään oli siis vappu. Myös täällä. Italiassa kauppoja oli vielä auki mutta Sloveniaan saapuessa moottorintien laidalla olevat huoltamot olivat auki mutta Ljubljanan keskustassa lähinnä turisti kaupat ja muutamia pikkuliikkeittä. Vappu jatkuu täällä pari päivää joten vielä huomennakaan ei vissiin vielä paikkoja ole juurikaan auki. Mutta aivan mahtava kaupunki. käytiin syömässä ja käveltiin pitkin kaupunkia. Jossakin vaiheessa kamerasta loppui akku :/ ja kaikki vara-akut ovat hyvin jemmattuna auton hansikaslokerossa. Ja auto parkkihallissa. 










Odotukset Slovenialta eivät olleet suuret, ehkä siksi pääsi yllättämään. Ilta kului sitten pohtien pääseekö tänne suoralla lennolla.. ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti