perjantai 16. syyskuuta 2016

Kohti Fort Worthia!

Viime reissulla käytiin tsiikaamassa Amarillon vieressä oleva Cadillac ranch. Nyt ei nähnyt tarpeelliseksi uusia sitä juttua, mutta löysin netistä hieman vähemmän tunnetun VW Slug Bug Ranchin. Paikka sijaitsee Panhandlessa noin 30min päässä Amarillosta. Tää olikin hiljaisempi kohde kuin Cadillac Ranch, paikalla harhaili meidän lisäksi pupuja, lintuja ja heinäsirkkoja.  Tosin kellokin oli vain 7 aamulla joten ei lienyt kovin suosittu kellon aika.











Loppu päivä kului sitten autossa ja Fort Worthissa pyöriessä. Käytiin Dickiensin myymälässä shoppailemassa ( tai siis matti shoppaili ja minä kannoin järkyttävää vaatekasaa ympäri hallia) ja syömässä Gas Monkeyllä. Täällä alkaa Halloween tavarasta jo kaupat täyttymään ja kaikkialla löytyy aiheeseen liittyvää törkeän upeaa kamaa. Olihan se pakko ostaa itselleen hai puku. Kellä on bileet jonne voin pukea sen?
Viime reissulla ei tajuttu kuinka järkevästi oltiin varattu matka kulkemaan idästä länteenpäin, siis lähinnä aikavyöhykkeiden takia. Nyt kun ollaan liikuttu lännestä itään on tässä otettu aikavyöhykkeiden vuoksi vähän ajassa takkiin. Huomenna kuitenkin onni kääntyy ja vuorokauteen saadaan taas lisätunteja.
Tänään löytyi hotellista pesukone, JEE! Vähillä varusteilla kun on matkassa niin pyykinpesukone tulee tarpeeseen. Mahdollisuus olisi myös pysähtyä kaupungille pesemään pyykkiä mutta helpointa sen on hoitaa tässä hotellilla muiden iltatoimien ohessa. 
Huomenna alkaa ufojen metsästys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti