lauantai 17. syyskuuta 2016

Roswell


Se on tänään tullut 3 viikkoa täällä täyteen. Matti on ohjannut autoa nyt reilut 13 500 kilometriä. Aikamoista. Tätä matkaa tarttee varmaan kotona hetki sulatella.

Tänään matkattiin Roswellin. Matkalla ehdittiin ihmettelemään peltoja, eilisen sateen jättämiä vesimääriä ja hylättyjä paikkoja.

Ravintolan sisätiloista löytyi kaikkea kahvipannuista alkaen, mutta mystisintä oli se että lattia oli täynnä pehmoleluja.







Öljyä taitaa täältä päin löytyä, sääli ettei kuvan mukana saa öljyn hajua joka leijaili näiden kohdilla.


Onkohan tää puuvillaa?


Roswelliin saavuttua ehditiin vielä käydä ufo museossa, se lienee sellainen must see juttu täällä. Museo itsessään ei ole kovin kummoinen, paljon vanhoja lehti juttuja ja kömpelöitä ufo patsaita. Mutta voi sen 5 dollaria huonomminkin käyttää. Roswell kaupunkina oli isompi kun odotettiin, varmaan ufo turismi pitää kylää edelleen kivasti pystyssä.




Huomenna lähdetään kohti Meksikon rajaa. Täällä lähistöllä pyörii suht kovan luokan ukkosmyrsky ja siitä on radiossa tullut varoituksia. Kauempana näkyy järkyytävän iso välkkyvä pilvi. Välimatkaa on hankala arvioda, mutta ainakaan ääntä ei vielä tänne saakka kuulu. Sää tiedotus kyllä lupaili ettei se tänne saakka lähde tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti