tiistai 20. syyskuuta 2016

Yuma- San Diego

Viimeiset kaksi päivää eivät ole olleet suosiolliset sään suhteen. Eilen iltapäivällä alkoi jonkin asteinen "hiekkamyrsky", ei kovin haitallinen mutta peitti näkyvyyden. Tänään on satanut vettä koko päivän. Hotellin respa totesi ettei edes muista koska olisi viimeksi satanut. No tänään sitten. Tämän päivän suunniitelma oli mennä Salton Sealle mutta sateen vuoksi suunnitelma muuttuui sisätila harrastuksiin- eli shoppailuun. Illalla ehdittin sitten pakkailemaan laukkuja, vielä on tilaa jäljellä.
 Eilen käväistiin ihmettelemässä Domeseja ( keskeneräiseksi jäänyt rakennus keskellä ei mitään) ja nähtiin noin 3 miljoonaa kaktusta.






Vesisadeteesta huolimatta päätetiin jäädä katselemaan Meksikon rajaa. Paikalla pyöri meidän lisäksi rajavartiosto autoineen ja helikoptereineen. Jäätiin hetkeksi tien sivuun ihmettelemään tilanteita ja johan helikopteri kävi meidän yläpuolella pyörähtelemässä. Ihmeteltiin vesipisteitä joita oli satunnaisesti sielä täällä merkittynä lipuilla, olivat ilmeisesti hyväntekeväisyysjärjestön tuomia vesipisteitä laittomille rajan ylittäjille jotteivat kuole nestehukkaan. Oltiin toiveikkaita näkemään edes yksi ylittäjä mutta päivä aika tuksin oli hyvä aika bongailla näitä ihmisiä.





Huomenna sään pitäisi olla meille hieman suosiollisempi. Jos näin käy niin lähdettään katsomaan eläimiä, tällä kertaa kyllä välissä tulee olemaan aita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti