tiistai 20. lokakuuta 2015

Lähtöselvitys, Check!

Parin vuorokauden päästä meidän pitäisi jo olla Italiassa! Lähtöselvityksen tein juuri, saatiin vielä penkit joissa pitäisi olla suurempi jalkatila. Näin 178cm naisena arvosta kovasti jalkatilaa kaikissa kulkuvälineissä.
Täällä on kämppä jo osittain siivottu, jos jotain vihaan niin reissusta palaamista sotkuun. Reissun jälkeen tarvitsen ns. darrapäivän jolloin voi vaan maata sohvalla ja katsoa telkkaria. Tilattiin tuossa juuri Rillit huurussa- sarjan viimeisin kausin jotta sohvalla voi viettää koko päivän. Myöskin matkalaukut on jo täytetty: vaatteet, navigaattori, laturit ja reissusuunnitelma kansio. Kansiosta löytyy aina kaikki tarvittava kuten autovuokrapaperit ja hotellin varaus tiedot. Juuri tuossa viikonloppuna kateltiin että ollaan vietetty hotelleissa yli kuukauden verran tänä vuonna, se on aika hurjaa.
Italiassa on selkeä tavoite: paljon pitsaa, pastaa ja jäätelöä! Jenkeissä yritettiin syödä kaikissa pikaruokaravintoloissa, lopputulos oli se ettei matkan jälkeen juuri hampurilaiset tai mikään uppopaistettu enään maistunut. Saa nähdä mitä Italia tekee ruokavaliolle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti