maanantai 26. lokakuuta 2015

Pierun hajuinen Napoli

Viime yö siis vietettiin Hotel Duchessa della silassa. Hotelli on melko tuore ja huoneet kauniita ja siistejä.Meidän lisäksi hotellissa oli vain pari ihmistä. Palvelu oli hyvää ja todella ystävällistä. Illalla hotellin ravintola kyllä olikin täynnä porukkaa, tosin kaikki muut olivat paikallisia. 13 eurolla irtosi 2 pitsaa ja litra limua. Pitsa oli varmasti parasta mitä olen ikinä syönyt! Aamupalalle meidät ohjattiin kahvilaan jossa sitten saimme henkilökohtaisesti räätälöidyn aamiaisen johtuen vähäisistä asiakkaista. Odottelimme respaa ja hissistä tuli vaalensiniseen verkkari asuun pukeutunut pappa työntäen kärryssä kasvia. Puhetta riitti vaikka ei ymmärretty. Hetken päästä paikalle saapui respa joka esittele tämän erikoisen herran hotellin omistajaksi. Herralla juttua riitti jota respa sitten tulkkasi. Mahtava hotelli, tänne kannattaa mennä jos kulmilla pyörii!

Matkalla Napoliin poikettiin jälleen hylättyyn kylään. Tälläkin kertaa asialla oli ollut maanjäristys. Kylää oli aloitettu kunnostaa ja paikalla pyöri raksamiehiä. Tosin he viettivät siestaa ja saimme kovan viittoman jälkeen selvää että kannattaa varoa ettei putoa tai saa mitään päähänsä.



image

 image


image
 image

 image
Tästä sitten Sorrentoon. Olen lukenut varmaan miljoonia nettisivustoja joissa mainitaan hylätty mylly. Olin asian jo etukäteen tutkinut joten asia ei aiheuta pettymystä. Myllyhän on siis keskellä turisti aluetta. Nätti mylly mutta en laskisi nyt ihan top listaan kauneimpina hylättyinä paikkoina.
 image
Saavuttiin illalla Napoliin. Hotellin lähellä on stadioni jossa sitten olikin sattumalta jalkapallo ottelu. Ja ihmisimassaa sitten sen mukaisesti. Hotelli oli hieman pettymys: ei vastannut huonekuvat todellisuutta. Mutta muuten siisti. Vessan ikkunasta pääsee kivasti hyppäämään junanraiteille jos tunnelma käy tukalaksi. Lähdettiin etsimään ruokaa ja kauppaa. Jos Napolia pitäs kuvailla hajuna se olisi kanamunapieru ja pakokaasu. Fiiliksenä : täällä päässe neitsyydestä, lompakosta ja munuaisesta, hyvällä onnella kaikista yhdellä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti